Ενοικιαζόμενα δωμάτια Αποσπερίτης

Καλώς ήρθατε
στον Αποσπερίτη

Booking award

Στον Αποσπερίτη υπάρχουν οκτώ στούντιο και δύο διαμερίσματα, τοποθετημένα σε ένα διώροφο κτίριο.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε παραδοσιακό ελληνικό στυλ, με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όλα τα δωμάτια έχουν κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, Wi-Fi και κλιματισμό. Μπορούν να φιλοξενήσουν δύο, τρία ή τέσσερα άτομα.

Ορισμένα μπαλκόνια έχουν θέα στη θάλασσα, όλα έχουν λουλούδια και φυτά που επίσης περιβάλλουν το χώρο. Υπάρχουν σκαλιά από το χώρο στάθμευσης, οπότε ρωτήστε αν προτιμάτε δωμάτιο στο ισόγειο.

Οι ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Ρούλα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευπρόσδεκτοι και με το φιλικό προσωπικό τους μπορούν να σας συμβουλέψουν σχετικά με το πώς να πάρετε το καλύτερο από τις διακοπές σας.

Μπορούν να σας βοηθήσουν με την ενοικίαση αυτοκινήτων, κρατήσεις σε εκδρομές με σκάφος, δρομολόγια λεωφορείων και προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο κοινόχρηστος χώρος μπάρμπεκιου είναι ένα καλό μέρος για να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε με τους άλλους επισκέπτες ή να ενταχθείτε σε ένα αυτοσχέδιο πάρτι.

Γνωρίζοντας
τον Αντώνη και τη Ρούλα

Μου αρέσει να απολαμβάνω και να εκτιμώ την κάθε μέρα. Τα απλά πράγματα είναι που μετράνε- να πηγαίνω για ψάρεμα, κολύμπι, να απολαμβάνω την παρέα των φίλων μου. Έχω μια μικρή βάρκα και εξερευνώ την ακτή όταν ο καιρό είναι καλός.

Τώρα είμαι συνταξιούχος. Δούλευα ως πλακατζής και θα δείτε πολλά δείγματα της δουλειάς στα δωμάτια αλλά και στο νησί. Μου αρέσει να κάνω πράγματα με τα χέρια μου - επισκευή επίπλων και φύτεμα λουλουδιών.

Μένω εδώ με την γυναίκα μου Ρούλα, η οποία προσέχει τα δωμάτια μας και είναι καταπληκτική μαγείρισσα.

Αντώνης